2006. február 17., péntek

Bütykös Hattyú. A gyilkos fenevad! Óvakodj tőle!!!

A képen a hírhedt H5N1 vírus látható. Fontosnak tartottam, hogy feltegyem ezt a képet, ugyanis a fent látható látszólag ártatlan élőlény, akármilyen furcsa, de érintéssel gyilkol. Taktikája abból áll, hogy bárgyú képpel becserkészi áldozatát, úgy tesz, mintha csak kenyér és hínárdarabkákat csipegetne a vízből, de valójában más céljai vannak, és egyetlen érintése halálos lehet. Tessék csak megfigyelni, hogy mindehhez milyen "semmi rosszban nem sántikálok" pofát vág! Hát nem szemtelenség?

Bütykös Hattyúhoz (BH) - akit hívei Bin Hatyennek hívnak - számos más állat is csatlakozott, akiket vírus kiképző táborokban tanítottak be. Bal oldalon a CIA egy felvételét láthatjuk egy táborról. Éppen az emberiségben csalódott ludakat képeznek ki. A kép jobb alsó sarkában pedig BH.




Titkosszolgálati dokumentunok - olyan titkosak, hogy be sem lehet őket mutatni - bebizonyították, hogy BH tervei megvalósításában segítségére vannak kerttulajdonosok is. Az alsó képen látható idős asszony (SzH) vírusokkal tartott kapcsolatot, és vírus cselekményeket támogatott. A kép azt a pillanatot mutatja be, amikor a rendőrség elit alakulata behatol a területre, SzH pedig a seregét maga elé küldve veszi fel a harcot a hatóság embereivel.

Nincsenek megjegyzések: