2007. május 2., szerda

Ugye mennyire megható? A dolgozó nép szakszervezeteinek vezetői vendégül látják, és az asztalfőre ültetik Gyurcsány Ferencet. Megtisztelve érzik magukat, hogy a miniszterelnök úr ellátogatott hozzájuk kis feleségével! És amúgy is mindenki nagyon hálás neki, hogy az mszp színpadán teret adott a kultúrának és elhozta a a virslizabáló mocskos disznóknak (másnéven a népnek) Korda Györgyöt és Klárikát, akik megint mosolyt csaltak minden elszontyolodott nagymama-arcra. De ez egy másik történet. A lényeg, hogy azt az embert, aki a dolgozók szemébe röhög, össze-vissza hazudozik, jól elkúrja az országot, hogy aztán "reform"-nak nevezett szegénység-adókon keresztül mégjobban átkúrjon mindenkit (főleg a szegényeket, a gazdagok ezt csak így hívják: a versenyképesség növelése), na ez a Gy*****ny, aki országát egy kurvának tartja, most megbizonyosodhatott róla, hogy tényleg az, mert akármit megcsinálhat vele, az érdekvédő szervezetek akkor is a talpát fogják nyaldosni. Tessék itt a csodálatos fotó a nagy családról:



Apropó versenyképesség. A versenyképességet minden javítja, ami a tőke helyzetét javítja, a dolgozókét pedig rontja. Ez csak egy egyszerű kijelentés, fontos magától értetődőség.

Állítólag azt is mondta az ország pojácája, ez a senkiházi bűnöző, hogy amikor végigmegy az utcán, olyankor az emberek kezet nyújtanak neki, és bíztatják, h így tovább.
Teljesen nyílvánvaló, hogy fél éve nem merészkedett ki az utcára. Ez az ember szorongva és elbújva él, néha megmaradt híveinek gyűrűjében megjelenik, éljenezteti magát, aztán újra elbújik. Néha szétoszt pár tonna virslit mustárral, a munkabeszüntetésre kijelölt napon, és akkor lesznek egy-két ezren, akik nem hánynak tőle élből, hanem meghallgatják. Az év többi napjain persze tilos sztrájkolni, és az mocskos munkakerülő, aki ezt teszi, és ennek megfelelően kirúgatik állásából.
De takony uraságok csinálhatnak akármit, nem fognak megbukni, legfeljebb ellenzékben lopnak-csalnak-hazudnak tovább, mert ez a koalíció így erős, és ezt a koalíciót úgy hívják, hogy: Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc.

Tisztán látható - már csak abból a tényből is következtetve, hogy egy ilyen burzsoá elnyomó megjelenhet a prolik között május elsején, és nem dobálják szét tojással - hogy Magyarországon nincsen munkásmozgalom. Mert ha volna, akkor nem csak a felfújható vár repült volna el szegény kisfiúval, hanem az arisztokrácia által állított színpad is a szónokló pojácával együtt felborult volna.

Szóval megalázzák a munkásokat, jogfosztottá teszik őket a versenyképességre hivatkozva, és ezt teszik nagyon rég óta. Kádár János nyughelyét most megrongálták. Erről csak annyit, hogy Kádár János 1956-os proletárforradalom vérbefolytásakor az akkor feltámadó valódi munkásmozgalmat ítélte halálra. Látszik, hogy a munkásmozgalom permanens elnyomása hosszú évtizedek óta zajlik, nem csoda, ha a jelenlegi szakszervezetek az arisztokrácia előretolt bástyáiként funkcionálnak.



MÁJUS 1. - Lehet ilyen is.


A DAC rendezvényéről külön írást teszek fel az indyre, egyelőre nyomok ide videót a beszélgetésről.
Ittéppen Puzsér Robi agitál rendkívül impresszíven a fogyasztói társadalom ellen egy coca-colával a kezében :)



Aztán van itt egy fiatalember, akit az mszp sátrából elzavartak, most megtudhatjátok miért:



Aztán még beszélgettünk egy kicsit, és egy férfi szót kért, és azt mondta, hogy GYF Magyarország valaha volt legjobb miniszterelnöke, majd elment. Később visszajött és azt mondta, hogy azért nem tudunk alternatívát állítani, mert szerinte utcaszéli a stílusunk.



Aztán megjelent provokátor úr is, aki oly hosszú ideig szeretett volna megverni mindenkit, hogy még volt időm felvétel előtt visszatekerni a kazettát is egy kicsit, mert már nem volt rajta hely.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Puzsér nem semmi, vizet prédikál, és kólát iszik :)

obinándi írta...

Rettentően féltünk, hogy a nagy hévben egyszer csak sztrókot kap és lefordul a székről.