2006. szeptember 15., péntek

mai túra

Ma plakátoztunk ketten a BTK-n. A 19-ei nyílt vita plakátjait szórtuk, és felírtuk a rendezvény termének a táblájára is szép nagy betűkkel a hírdetést, hogy az ott megforduló emberkék tudjanak róla.

letörölni úgysem fogják - tudtam meg R-től, amit azza indokolt, hogy kicsit böszmék a tanárok is, mert ha valami szokatlan van a táblán, akkor rögtön azt hiszik, hogy hivatalos értesítő, és hogy tilos letörölni.

Lyonban is fontos hírdetési módszer volt, hogy minden fontosabb terem minden táblájára felírták az aktív diákok az aktuális rendezvényeket. Erre sokkal jobban felfigyel aztán mindenki, úgyhogy tök jó módszer. És kreativitásunkat is kiélhetjük benne (színes kréták pl.).

Matricáztuk is az lmv honlapját, és közben az jutott eszembe, hogy lehet, hogy túl kicsi betűkkel van rajta a honlapcím a matricákon.

Később átmentem a Műegyetemre, ahol egy hökös plakát kb 9 plakátot tett olvashatatlanná a mieink közül (le is fényképeztem, ha lesz adatkábelem akkor feltöltöm) egyetlen mozdulattal. Úgyhogy itt szeretném megkérni a höok-os okosokat, hogy legalább a saját levesünkbe ne köpjünk bele! Állítólag mindannyian hallgatók vagyunk, és hasonló célokért küzdünk, úgyhogy ne tegyük tönkre egymás plakátjait. Ne ássuk alá a saját törekvéseinket. Köszi.

Csók. Jó forradalmat!

Nincsenek megjegyzések: