2006. április 18., kedd

Holnapután után Kritikus Tömeg.
Nem, nem tévedek. A pécsi CM 21-én lesz, és a jobbak - köztük én is - Pécsen kezdik, és másnap Budapesten folytatják. Ez így egészséges!

Most azon gondolkodom, hogy kell-e boltba mennem. Aszonygya hogy: van még egy kis kacsazsír, akkor az nem kell. Sertészsírból már alig van. Múltkor is jöttek a vendégek és nem volt mivel megkínálni őket. Akkor aszonygya: fél kiló disznózsír. Libazsír még csak most lett megkezdve, abból még marad is, jó. Tepertőből még van egy kicsi, de jobb ha most hozok, nehogy aztán elfogyjon. Háztartási zsír van még elég, tegnap hoztam másfél kilóval, az kitart még szeptemberben. Ja, nehogy elfelejtsem a szalonnát, az múltkor is hiányzott. Akkor fél kiló disznózsír, zacskó tepertő, kiló szalonna...persze a legfontosabbat megint majdnem kihagytam. Szarvasmarhazsír. Kell még valami? Azt hiszem minden megvan.

Nincs is jobb ilyenkor a nyár közeledtével egy jó pohár frissítő olvasztott zsírnál. Kiválóan alkalmas üdítőitalnak! Termoszban akár hosszú kirándulásokra is magunkkal vihetjük! Újramelegíthető, és tartósító szer nélkül is hosszan eláll.
Új "FAT!" Disznózsír-ital gyerekeknek! Már akár egy pohár FAT! fedezi a gyermekek számára szükséges napi energiabevitel 100%-át!
Egy pohár zsír, és jól kezdődik a napod!

Sokáig terjengtek rosszindulatú pletykák és rémhírek a zsírokkal kapcsolatban. Ma már tudjuk, hogy bármennyit meg lehet enni belőle, akár egész nap lehet szürcsölgetni, akkor sem fogunk meghízni tőle.

Fogytán az energiád? Hajts fel egy pohárkával, vagy nyomj be egy evőkanállal!

Szeretettel ajánlom zsírturmix receptemet: 250 gr libazsír, csipetnyi kacsazsír, majd olvasztott disznózsírból amennyit felvesz, végül ízlés szerint ízesíthetjük szarvasmarhazsírral.
Kis fagylalt-kelyhekben tálaljuk! Szalonnával, tepertővel díszítjük.
Jó étvágyat kívánok!

100 magyar Tour de France győztesből 99 ezt ajánlja!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

...fél kiló hagyma kimaradt.

Névtelen írta...

Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
»