2006. április 19., szerda

Borul a Moszkva tér!!!


Critical Mass CSAPATINDULÓ
Találka: Moszkva tér Start: 14:00

Magnót a csomagtartóra, bort a kulacsba!

Ne kelljen érted mennünk!

A képen látható néni éppen a Moszkva térre siet, hogy ott legyen időben a találkozón. Nagyon hamar kellett szegénynek elindulnia, mert messze lakik, de mint az látható, sietős pedálozásra fogta, úgyhogy oda fog érni.
Adm barátom 25 kilós hangágyút kötöz a csomagtartójára, jó kis zene-bonát csapunk. A kulacsban található hangulatfokozókért mindenkinek magának kell felelnie. De, mint tudjuk, lóháton érkezett őseink kulacsában sem víz volt, hanem bizony "kumisz", vagyis erjesztett lótej.
...kumisz idők voltak!
És ha már őseinknél tartunk. "Rólunk" valaha sokan modták, lóra termett nép vagyunk. Ha ez igaz volt, akkor ma is nyeregben a helyünk! Pattanj bicajra, és találkozzunk a Moszkva téren!

Komolyra fordítva: alkoholosan nem szabad és nem is lehet biciklizni. Én már csak tudom, Adm-mel 4 éve úgy mentünk első nap a Szigetre, hogy borocska kulacstartóban, én meg a bejáratnál már úgy voltam vele, hogy tolni sem tudtam a biciklit.
Ezért tessék nagyon komolyan venni, hogy akinél észreveszem, hogy alkohol van, attól elveszem, és hazaküldöm!

Tehát a Moszkván találkozunk, arról fogsz minket megismerni, hogy lesz nálunk egy bicikli!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez a szigetes sztori pontosan úgy volt, hogy te már a Margit hídnál nem tudtad tolni se a biciklit, így a Sziget bejáratnál már nem is volt nálad. Én vonszoltalak be a K-hídon, oly módon, hogy te két kézzel csimpaszkodtál a nyakamba, lábadat meg húztuk maguk után. És nagyon karattyoltál mindenféle érthetetlen dolgokat a szekuritisekről. A cangákat már a Filatori gátnál le kellett láncolnom.
Csodaszép este volt, ahogy bejutotttunk elnyomott téged az álom. Reggel megint alig bírtunk haza biciklizni.

Névtelen írta...

Interesting website with a lot of resources and detailed explanations.
»