2007. május 21., hétfő

Az utóbbi időben többen nézitek a blogomat, ami gondolom annak is köszönhető, hogy újabban Gyurcsányt elmebetegnek nevezem, és különböző videókat is feltöltök. Készült egy anyag a kendermagos tüntetésről is, de nem foglalkoztam vele...

Érdekes hogy a statisztikák alapján az új látogatók közül mostanában sokan találtak ida a "jujj.hu"-ra keresve.

Szóval visszatérve az elmebetegre. (Ígérem nem fogok róla ilyen gyakran írni, de most még utoljára szeretnék valami jót is mondani róla.) Valószínűleg azért mondatta le sorban a minősíthetetlen állapotban lévő Rendőrség felelőseit, mert ő is tudja, hogy nem normális az, amit tavaly ősszel az utcán műveltek. Ha erre hivatkozva rúgja ki őket, akkor az felér a saját lemondásával is, hiszen a rendőri erőszakot támogatta szóban. Ugye emlékszünk még:

1. "a rendőrség törvényesen, és szakszerűen intézkedett."

majd márciusban (amikor tényleg törvényes volt):
2. "a polgárok egy teljesen új rendőrséget láthattak"

Ezt már a rendőri vezetők mondták, azaz ők is beismerték, hogy se törvényes, se szakszerű nem volt, amit ősszel csináltak.
Szóval márciusra sikerült rendbeszedni a teknős csapatot egy akció erejéig. Rajtunk volt a világsajtó egyik szeme, mindenki vigyázott.

Azóta semmi nem változott, de Gyurcsány tudta, hogy nagyon ciki a külföld szemében, hogy a törvénytelenségek miatt senkit nem vonnak felelősségre. Meg aztán a rendőrök is elkezdték érezni a következmények nélküliség ízét. Nem hiszem, hogy sokkal-sokkal több rendőrök által elkövetett bűncselekmény történik mostanában, (bár a rebisz tényleg egy másik kategória: vadállatok gyűjtőhelye) viszont kapóra jött az alkalom, hogy ennyi rendőrök által elkövetett bűncselekményre fény derült, és így végre azt mondhatja Gy.: "A rendőrség tavaly ősszel védte, az elmúlt hetekben sértette a rendet, ezért kellett most határozottan közbeavatkoznia a kormánynak".

hát köszönjük, elnök úr...

Nincsenek megjegyzések: