2006. május 30., kedd

Légy-ott a Tabánért 2. ÚJRATÖLTVE

Tudni akarod, hova mennek a népek szeptember 4-én?

Aki ott volt tavaly szeptember 4-én a Tabánban a Légy-ott a Tabánért című rendezvényünkön, annak bizonyára örömhír, hogy idén is megrendezzük: Légy-ott a Tabánért 2. (Újratöltve)! Mivel újra megtöltjük a Tabánt emberekkel, hippikkel, anarchistákkal, zsonglőrökkel, vegákkal, és zsíroskenyérre ácsingozó nem vegákkal (mint amilyen én is vagyok), és mindenkivel, aki tenni szeretne a budapesti zöldterületek és közparkok védelme érdekében. Idén ehhez még hozzávesszük a műemléki védelem alatt álló épületek védelmét is, azaz egy igazi városi értékvédő rendezvényt csinálunk. Grillezünk, zenélünk, transzparenseket festünk, szabadmikrofonozunk, vetítünk, táncolunk, zsonglőrködünk, vagy csak lazulunk a fűben, egyszóval nagyon zsíros lesz!

A szervezést sokkal kiterjedtebb alapokkal kezdjük, mint tavaly. Aki szívesen részt venne benne, az szóljon itt, és felvehetjük a kapcsolatot!
Mindenki, aki hozzá tudna tenni a dologhoz, arra szükség van! A szervezés idén több szálon fog futni, és bárki bekapcsolódhat. Az első szervezői gyűlést augusztus elején tartjuk, addig mindenki készüljön fel lélekben arra, hogy a tavalyit überelnünk kell!

A Rókamóka Rádióban meghallgathatjátok a tavalyi Légy-ott a Tabánért! emlékére készült zeneszámot (make: bogumil vocal: gerő)! Az ötletet a szövegéhez (nem túl bonyolult szöveg) az adta a készítőnek, amikor az egyik szervező a mikrofonban visszhangosított zengő hanggal mondta be egy goa szám közben, hogy elkészült a zsíroskenyér. A dolognak olyan isteni hangzása volt, úgyhgy az illető még rájátszott erre, és elismételte néhányszor kicsit mennydörgőbb hangon, és kicsit olyan volt, mint egy filmben, amikor a jó Isten leszól a tömegnek.

A tavalyi Légy-ottról itt olvashatsz
A tavalyi Légy-ott plakátját itt láthatod

Annyit már most elárulhatok, hogy valószínűleg a tavalyi diavetítéseken kívül idén aktivista kisfilmeket is leadunk. (Esetleg összehozok addig valamit a francia tavaszról is. De ha nem akkor is lesznek más filmek.)
Szóval készüljetek, mert szeptemberben újratöltünk!!! szút! :)

Nincsenek megjegyzések: